ECHIPA

Personal training for ladies.

ARTHUR – Instructor Fitness

Cu o experienta de peste 16 ani in artele martiale (Taekwon-do), de 10 ani membru al lotului national al Romaniei de Taekwon-do, multiplu campion national, campion european, medaliat in numeroase competitii europene si internationale, Arthur accepta o noua provocare cea de-a intra in lumea fitnessului punandu-si in valoare calitatile dobandite in lumea artelor martiale.
Ca si pregatire profesionala termina facultatea de sport in anul 2014 continuand cu Masterul in sport pana in anul 2016. In prezent este sportiv activ, instructor si arbitru national de Taekwondo-do urmand si cursurile de formare si perfectionare in fitness si group fitness.

In cadrul serviciilor de PERSONAL TRAINING, vei face echipa cu Arthur in drumul tau spre o viata sanatoasa! Programul de antrenament va fi construit personalizat pe nevoile tale, iar exercitiile propuse de Arthur te vor provoca si te vor face sa devii cea mai buna versiune a ta!

 

 

CASIANA – Instructor Fitness, Tehnician Nutritionist

Cu o experienta de peste 15 ani pe scenele de dans din Romania, Casiana a decis in urma cu aproximativ 7 ani sa treaca la o noua etapa , cea de instructor sportiv, prin deschiderea unui modern centru sportiv unde promoveaza clasele de aerobic pentru pasionatele de miscare din Sibiu.Cu o capacitate unica de a transpune coregrafii inedite de dans , ea reuseste sa le adapteze nevoilor si beneficiilor fiecarei activitati sportive in parte. Interesata de o continua evolutie profesionala , Casiana face tot posibilul sa fie prezenta la toate evenimentele de profil care au loc in tara si strainatate , atat ca simplu participant cat si ca Presenter. In 2013 impreuna cu partenerul ei au fost nominalizati in Topul Forbes Magazine 30sub30 confirmand astfel seriozitatea si profesionalismul realizat la o varsta frageda intr-o industrie in plina dezvoltare din Romania. La sfarsitul anului 2015 a lansat primul program de sport si lifestyle feminin din orasul Sibiu – LadyUP Body Transformation unde imbina 3 aspecte primordiale pentru succesul unei femei: sport, nutritie si lifestyle. Mai exact este vorba de 8 saptamani de antrenamente, seminarii de nutritie, monitorizare, intocmire jurnal alimentar, socializare, totul intr-un grup restrans de femei curajoase .

Anul 2017 a insemnat o noua etapa pentru Casiana, care a ales sa-si dezvolte cunostintele si aria de expertiza in domeniul fitness-ului prin parcurgerea cu succes a cursului de tehnician nutritionist realizat de Fitness Scandinavia la Bucuresti.De 5 ani de zile este o prezenta constanta a Conventiei Internationale de Fitness, sustinand clase energice, pline de motivatie si mult zambet.

In cadrul serviciilor de PERSONAL TRAINING Casiana te va ajuta sa-ti atingi targetul cu ajutorul tehnicilor specifice in nutritie, va realiza masuratori periodice si iti va oferi mereu motivatia necesara sa continui!
O alimentaţie sănătoasă nu se referă la restricţii stricte, mai degrabă este vorba despre a te simţi minunat în propriul corp.Construim împreună un plan alimentar eficient pentru tine!
Abia asteptam sa te cunoastem!